Tandartsen Zeist

Tandartspraktijk Alderliesten

Tandartsen Zeist
Neemt u vandaag nog contact met ons op?

Adres
Vijverlaan
 
13
Plaats
3701 CR  Zeist
Telefoon
030 691 4854
E-Mail
praktijk@tandarts-alderliesten.nl
Website
www.tandarts-alderliesten.nl
Reservations
www.tandarts-alderliesten.nl

Informatie

WIJ BOUWEN GRAAG EEN LANGDURIGE RELATIE OP MET PATIËNTEN Zo leren we hun gebit goed kennen en kunnen we zwakke plekken in de gaten houden. Daarbij streven we er naar met preventief werk, repareren zoveel mogelijk te voorkomen. IN ONZE PRAKTIJK ZIJN DE PATIËNTEN TE GAST De preventieassistente is daarbij gastvrouw. Zij blijft steeds bij de patiënt, zowel tijdens de preventiebehandelingen, die zij zelf uitvoert, als ook tijdens de behandelingen van de tandarts. De patiënt krijgt dus geen nieuw gezicht te zien en hoeft ook niet naar een andere behandelkamer. Bovendien ben je met één afspraak vaak helemaal klaar. MET ÉÉN AFSPRAAK BENT U VAAK HELEMAAL KLAAR Door de agenda ruim te plannen komt er rust in de behandeling en tijd voor persoonlijke aandacht. Wanneer de patiënt op zijn gemak is kunnen wij immers het beste werken. U hoeft bij ons dan ook zelden te wachten. En mocht het een keer druk zijn dan wordt u persoonlijk op de hoogte gehouden in de wachtkamer.

Keywords Mondhygiëne behandelingen, Spoedeisende behandeling, Alleen op afspraak, Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen, Sealen, Vullingen vervangen, Facings, Fluorbehandeling, Periodieke controle, Poetsinstructie, Tandsteen verwijderen, Tandvlees / Parodontologie, Wortelkanaalbehandeling / Endodontologie.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

Wanneer u ons belt buiten onze openingstijden en u ons antwoordapparaat inspreekt, bellen wij u binnen 24 uur terug. In geval van spoed hebben wij een achterwacht geregeld. Luistert u ons bandje daarvoor af.

Betalingsmogelijkheden

Invoice

Categorieën

Tandartsen
0306914854 030-691-4854 +31306914854

Kaart Vijverlaan

Loading map...