Grafmonumenten Van der Velde Natuursteen

Grafmonumenten Zeist
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Jacob van Lenneplaan 1 Kaart
Plaats
3702 GP  Route Zeist
Telefoon
030 691 3273
Fax
030 693 2394
E-Mail
info@vandervelde-natuursteen.nl
Website

Informatie

Van der Velde Natuursteen is gespecialiseerd in het vervaardigen van graf- en urnenmonumenten uit natuursteen. U heeft keuze uit een groot aanbod van modellen en soorten natuursteen in alle prijsklasses. Ook in combinatie met glas en brons. Tevens zijn er mogelijkheden om een eigen ontwerp te realiseren. Er is veel uit voorraad leverbaar waardoor een korte levertijd mogelijk is. Ook voor urnen kunt u bij ons terecht. Om tot een goede keus te komen, nodigen wij u uit om geheel vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze toonzaal. Hier kunnen wij u adviseren tot het maken van een goede keuze.

Grafmonumenten Van der Velde Natuursteen is gevestigd op Jacob van Lenneplaan 1 . Het volgende wordt aangeboden: Grafmonumenten In Zeist zijn er 3 andere Grafmonumenten. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Advies, Belettering, Eigen ontwerp, Graveren, Onderhoud, Ontwerpen, Renovatie, Reparatie, Restauratie, Verkoop, Gedenktekens, Graf accessoires, Grafplaten, Grafstenen / gedenkstenen, Grafzerken, Kindergraven, Kindermonumenten, Porseleinen foto's, Urnen, Urnmonumenten, Brons, Glas, Graniet, Hardsteen, Hout, Marmer, Natuursteen, Ruwe steen, RVS, Showroom, Toonzaal, Werkplaats, Accessoires, Dorpels, Ornamenten, Vensterbanken, Natuursteenbedrijf, Steenhouwerij, Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Grafmonumenten Van der Velde Natuursteen

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash , Financing , Invoice

Categorieën

Grafmonumenten
0306913273 030-691-3273 +31306913273

Kaart Jacob van Lenneplaan 1

Loading map...