OIM Orthopedie Zeist

Orthopedisch Schoeisel Zeist
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Hoog Kanje 24 Kaart
Plaats
3708 DJ  Route Zeist
Telefoon
033 463 2818
E-Mail
zeist@oim.nl
Twitter
@OIMOrthopedie
Website

Informatie

OIM Orthopedie is een toonaangevend orthopedisch bedrijf met ongeveer 400 medewerkers verspreid over 28 vestigingen en meer dan 300 spreekuurlocaties door heel Nederland. Onze expertise: voetzorg en orthopedische schoenen, pro- en orthesen en therapeutisch elastische kousen. Overal hebben wij hetzelfde doel: onze klanten hun leven laten leiden zoals zij dat willen. Hun de mogelijkheid geven om mee te doen in de maatschappij. Om maximaal actief te zijn, op ieders eigen niveau. Of het nou om topsport gaat of om een dagelijks wandelingetje met de hond. Daarbij hebben we aandacht voor het welzijn van de héle mens. Kijk op www.oim.nl.

OIM Orthopedie Zeist is gevestigd op Hoog Kanje 24 . Het volgende wordt aangeboden: Orthopedisch Schoeisel In Zeist zijn er 3 andere Orthopedisch Schoeisel. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Aanmeten, Advies, Maatwerk, Onderhoud, Reparatie, Brace, Elastische kousen, Enkelbrace, Inlays, Inlegzolen / steunzolen, Kniebrace, Korsetten, Orthesen, Orthopedische hulpmiddelen, Orthopedische schoenen, Redressiehelm, Steunkousen, Diabetes, Prothese, Reuma, Sport.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over OIM Orthopedie Zeist

Give stars

Betalingsmogelijkheden

Cash , Invoice

Logo

Categorieën

Orthopedisch Schoeisel
0334632818 033-463-2818 +31334632818

Kaart Hoog Kanje 24

Loading map...