Gratis inschrijven

Fysio Sonnevelt

Phonebook Zeist
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Bilderdijklaan 29 A Kaart
Plaats
3705 BL  Route Zeist
Telefoon
030 656 4143
E-Mail
info@fysiosonnevelt.nl
Twitter
fysiosonnevelt
Facebook
fb.com
Website
Yext Logo

Informatie

Gezond leven door goed bewegen! Welkom bij Fysio Sonnevelt, een gespecialiseerd gezondheidscentrum met ruime ervaring. De zorg óm mensen staat centraal. Onze praktijk aan de Bilderdijklaan 29 in Zeist is een vertrouwde omgeving. Wij onderscheiden ons door persoonlijke en deskundige aandacht. Totaaloplossing: wij maken samen hét verschil! Wij hebben diverse behandelmethodes en specialismen in huis. Hierdoor kunnen wij u indien nodig gemakkelijk doorverwijzen. De verschillende specialisten werken soms ook samen en kunnen bij elkaar terecht voor advies. Zo bieden wij u de totaaloplossing voor een doelgerichte en efficiënte behandeling. De fysiotherapeut is de deskundige van ons dagelijks bewegen samen met de oefentherapeut. Bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. De oefentherapeut maakt mensen bewust van hun bewegingsgewoonten, onder andere door het zelf ervaren van verschillende manieren van bewegen. Hoe staat of zit u bijvoorbeeld op uw werk? Welke sporten beoefent u? Bent u na uw werk nog heel actief? Hierdoor krijgt u zelf inzicht in de oorzaak van uw klachten en uw beweeggewoonten. De manueel therapeut verricht daarna een aantal metingen en bekijkt hoe u zich beweegt. Adem - en Ontspanningstherapie (methode Van Dixhoorn) Methode Spierkettingen Busquet (MSK) Kinderoefentherapie is een specialisatie binnen de oefentherapie Cesar en oefentherapie Mensendieck. Een kinderoefentherapeut behandelt kinderen met motorische problemen wanneer deze een negatieve invloed hebben op het dagelijks functioneren van het kind. Hierbij kan gedacht worden aan: niet goed meekomen tijdens de gymles, het buitenspelen maar ook aan moeite met kleuren en schrijven. De kinderoefentherapeut sluit tijdens de behandeling aan bij de activiteiten waar het kind moeite mee heeft. Spel en plezier in bewegen staan tijdens een kinderoefentherapeutische behandeling op de voorgrond!

Fysio Sonnevelt is gevestigd op Bilderdijklaan 29 A . Het volgende wordt aangeboden: Phonebook In Zeist zijn er 9 andere Phonebook. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Alleen op afspraak, Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen, Bewegingstherapie, COPD, Oedeemtherapie, Ontspanningstherapie, Oefentherapie, Psychosomatische fysiotherapie, Rugtraining / Rugscholing, Medical Taping Concept, Conditietraining, Manuele therapie, Revalidatie, Thuiszorgfysiotherapie, Ziekenhuis, Kaakfysiotherapie, Acupunctuur, Bedrijfsfysiotherapie, Bezoek aan huis, Particuliere praktijk, Verpleeghuis.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Fysio Sonnevelt

Give stars

Betalingsmogelijkheden

Cash

Foto's

Foto's Fysio Sonnevelt
Foto's Fysio Sonnevelt
Foto's Fysio Sonnevelt
Foto's Fysio Sonnevelt
Foto's Fysio Sonnevelt

More Phonebook in your neighborhood

Fysiotherapie Sanatoriumlaan

Sanatoriumlaan 34 3705 AP Zeist

Fysie Fysiotherapie

Godfried van Seijstlaan 41 3703 BR Zeist
Utrechtseweg 141 3702 AC Zeist
Weeshuislaan 1 3 3701 JV Zeist

Categorieën

Phonebook
0306564143 030-656-4143 +31306564143 0651439030 06-51439030 +31651439030